Kirjanpito Jyväskylä

Parhaimmillaan kirjanpito on yritysasiakkaan liiketoiminnan edistämistä. Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy on jo vuodesta 2003 tarjonnut osaavaa kirjanpitoa usean eri alan pienelle ja suurelle yrittäjälle. Hallitsemme myös useita eri yhtiömuotoja ja pidämme asiantuntemuksemme ajan tasalla. Pystymme neuvomaan jokaisessa yrityksesi vaiheessa: perustamisesta sukupuolenvaihdokseen ja yrityksen lopettamiseen. Kaikki palvelut suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Tutustu kirjanpidon palveluihin ja ota yhteyttä!

Yrityksen kirjanpito sisältää:

  • Tositteiden keräyksen ja järjestämisen
  • Tositteiden tietojen rekisteröinnin tietyn menetelmän mukaan
  • Tuloksena saadut laskelmat yrityksen taloudesta

Yrityksesi kirjanpito koostuu:

  • Yrityksesi tuotoista ja kuluista
  • Yrityksesi omaisuudesta
  • Omista varoistasi
  • Yrityksesi veloista

Kirjanpitäjä palvelee joustavasti ja asiantuntemuksella

Kirjanpitäjäsi Jyväskylän tilitoimistopalvelut Oy:stä on taloushallinnon koulutettu ja kokenut ammattilainen. Kokeneina kirjanpitäjinä tiedostamme, että yrityksen kirjanpitopalveluiden merkitys on enemmän kuin vain papereiden pyörittely: olemme täällä tukemassa liiketoimintaasi. Huolehdimme että byrokratia on hoidettu ajallaan, asiantuntemuksella ja eduksesi. Neuvomme kaikissa yrityksesi vaiheissa ja kirjanpitäjäsi pyrkii edistämään liiketoimintaasi.

Tietoa yrityksen johtamiseen ja kehittämiseen

Kirjanpitäjäsi tarjoaa tietoa, jota tarvitset yrityksesi johtamiseen. Yrityksen kirjanpito erittelee yrityksesi varat, tulot ja menot. Kirjanpitovelvollisuus on kaikilla yritykselle ja yrityksen johto on vastuussa sen järjestämisestä. Kaikki liiketapahtumia kuvaava ja koskeva aineisto on säilytettävä yrityksen perustamisesta lähtien. Siksi onkin tärkeää, että otat kirjanpitäjän heti yrityksesi alkutaipaleella osaksi toimintaa. Kirjanpitoaineisto, joka yritykselläsi on oltava alusta asti, sisältää tiedot asioinnista toisten yritysten, asiakkaiden, toimittajien, pankkien, vakuutusyhtiöiden ja viranomaisten kanssa. Jos et ole käyttänyt kirjanpitäjän palveluita ja epäilet, että kaikki kirjanpito ei ole kohdallaan, ota meihin heti yhteyttä ja katsomme, mitä voimme tehdä yrityksesi hyväksi.

Sähköinen kirjanpito tekee aineiston käsittelyn helpoksi: Visma LTR-palvelua voit käyttää myös puhelimella

Sähköinen kirjanpito helpottaa ja nopeuttaa kirjanpitäjän ja yrittäjän välistä viestintää. Jyväskylän Tilitoimistopalvelut oy tarjoaa asiakkailleen käyttöön sähköisen Visma LTR -palvelun, josta löytyvät palkkalaskemat, ostolaskujen sähköinen kierrätys ja muu yrityksesi kirjanpito. Voit helposti tutkia yrityksesi tietoa ja nauttia nopeasta, helposta ja yksinkertaisesti kirjanpidosta! Kirjanpidon palvelut räätälöimme VismaMobiiliin jokaiselle asiakkaallemme parhaiten sopivaksi. Kirjanpitotoimistona haluammekin tarjota vain parasta, joustavaa ja yksilöllistä palvelua!

Ota Yhteyttä!

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme.