Palkanlaskenta Jyväskylä

Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy hoitaa vuosittain lukuisten yritysten palkanlaskentaa ammattitaidolla. Ulkoistamalla yrityksesi palkanlaskennan meille, voit luottaa asiantuntijuuteen, ajantaisuuteen, toimintavarmuuteen ja tietosuojaan. Palkanlaskenta sujuu moitteettomasti ja keskeytyksettä, eikä sinun tarvitse huolehtia loma-aikojen ja sairastapausten sijaisuuksien järjestämisestä. Säilytämme luonnollisesti huolella kaikki palkanlaskentaan liittyvät asiakirjat ja kuitit, jotka löytyvät järjestyksessä järjestelmistä esimerkiksi verotusta varten.

Palkanlaskennan ulkoistaminen kannattaa

Käytätkö yrityksessäsi kuukausityöläisten lisäksi tunti- tai urakkapalkattua työväkeä? Sekoittavatko palkanlaskentaa matkakulut ja ulkomaantyöskentely? Onko arkistointi monimutkaista ja aikaa vievää? Nämä ja monta muuta haastetta ratkaisee Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy. Paneudu rauhassa yrityksen johtoon ja omaan asiantuntija-osaamiseesi ja jätä palkanlaskenta huoleksemme. Hoidamme oikean palkan oikeaan aikaan työntekijöillesi.

Kokemusta ja tietoa useista työehtosopimuksista

Olemme hoitaneet usean eri alan palkanlaskentaa jo vuodesta 2003. Tunnemme usean alan työehtosopimukset jo kokemuksenkin kautta, mutta seuraamme myös aikaamme ja pysymme uusimpien työehtosopimusten suhteen ajan tasalla. Näin voit luottaa siihen, että palkka laskentaan taatusti oikein, etkä yrittäjänä sinä tai työntekijäsi joudu myöhemmin työlääseen selvittelyprosessiin. Ulkoistamalla laskentatehtävät saat varmuutta ja ajansäästöä!

Sähköinen palkanlaskenta tuo ajansäästöä ja varmuutta

Kysy meiltä myös sähköisestä palkanlaskennasta. Tässä tapauksessa työntekijälle ei enää lähetetä paperista palkkalaskelmaa kotiin, vaan hän voi itse käy katsomassa omat palkkatietonsa henkilökohtaisilla tunnuksilla esimerkiksi omasta verkkopankistaan. Myös matka- ja kululaskut on työntekijän itsensä mahdollista laatia suoraan järjestelmään. Kun välikädet ja käsittelykulut ja -aika jää pois, hoituvat hommat sujuvammin. Sähköinen palkanlaskenta on myös ympäristökysymys: lopeta turha paperin tuhlaus ja siirry paperittomaan aikakauteen!

Meiltä myös laajat palkkahallintopalvelut

Tiedustele myös kokonaisvaltaisesta palkkahallintopalvelusta. Peruspalvelun lisäksi hoidamme esimerkiksi palkkalaskemat ja -todistukset työntekijälle, työnantajasuoritusten valvontailmoitukset, palkkatilastot, erilaiset raportit ja vuosi-ilmoitukset. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan palkkahallintosi sujuvaksi, palkanlaskenta kannattaa tilata alan asiantuntijalta.

Ota Yhteyttä!

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme.