Sähköinen taloushallinto - ota käyttöösi Visma LTR

Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy tarjoaa asiakkailleen käyttöön huippulaadukkaan ja reaaliaikaisesti toimivan sähköisen taloushallinnon työkalun Visma LTR:n. Käytössämme ovat kaikki sen ohjelmistoratkaisut, kuten myyntilaskut, palkkakortit sekä ostolaskujen sähköinen kierrätys. Palvelut voidaan koostaa yrityksenne tarpeen mukaan. Visma LTR on helppokäyttöinen järjestelmä, jota voit käyttää myös omalla puhelimellasi. Palvelukokonaisuudestamme löytyvät myös ostolaskujen kierrätykseen tarkoitettu Visma DCE (document Center Enterprise) ja matkalaskuohjelmisto Visma Expence.

Hoida sähköisesti lukemattomia yrityksen menoja:

  • Myynti- ja ostolaskut
  • Asiatarkastus ja hyväksyminen
  • Palkanlaskenta
  • Matka- ja kululaskut ja muut maksut
  • Viranomaisilmoitukset ja arkistointi
  • Ja paljon muuta!

Säästä ja tehosta taloushallintaasi

Oletko ajatellut siirtää yrityksesi jo astunut sähköisen taloushallinnan maailmaan? Sen avulla voit joustavasti organisoida yrityksesi toimintoja ja perustaa johtamistasi ajantasaiseen tietoon. Yritystoiminnastasi tulee virtaviivaista ja pystyt nopeasti reagoimaan esimerkiksi muuttuneisiin myyntilukuihin. Sähköisen taloushallinnon järjestelmään arkistoituvat myös kätevästi erilaiset kuitit ja viranomaisilmoitukset sujuvat myös helpommin sitä kautta.

Reaaliaikainen kirjanpito mahdollistaa nopean reagoinnin

Sähköinen taloushallinto ei ole enää vain isojen yritysten salainen ase, vaan sen käyttö on mahdollista myös pienyrittäjälle ja sitä käytetäänkin jo melko laajasti. Nyt voit seurata reaaliaikaisesta kirjanpidosta esimerkiksi tuottoja ja kuluja asiakas- tai tuotekohtaisesti. Reaaliaikainen kirjanpito onkin ennen kaikkea johtamisen väline, jonka avulla yrityksen johto voi nopeasti esimerkiksi poistaa tappiota tekevän tuotteen tai palvelun myynnistä tai järjestää kampanjan suositun palvelun ympärille.

Sähköinen taloushallinto tulee tehdä kokonaisuutena, jotta saat siitä eniten irti. Automatisoi laskutus, hoida laskujen kierrätys sähköisesti, tarkkaile ja hyväksy sähköinen maksuliikenne reaaliajassa ja paljon muuta. Säästä jo pelkästään laskujen käsittelykustannuksissa, kun siirrät laskutuksen sähköiseksi. Sähköisesti lähetetyt laskut ovat myös varmasti ajoissa perillä ja kuitti jäävät turvallisesti talteen järjestelmään.

Säästää myös ympäristöä

Nykyaikainen asiakas ei enää arvosta paperilaskuja. Sähköinen lasku koetaan ympäristötekona: ole osa ekologista yhteiskuntaa ja luovu turhasta paperinkulutuksesta. Nykyasiakas arvostaa myös sähköisen laskutuksen helppoutta, kun lasku saapuu verkkopankkiin. Sähköisen laskutuksen hyödyt asiakkaasi näkökulmasta ovat toki alakohtaisia ja pohdimme kanssasi tarkasti, onko toimialasi huomioon ottaen parasta siirtyä sähköiseen laskutukseen vai. Asiakkaasi niin halutessa tilitoimistomme toki hoitaa laskutuksen myös vanhaan malliin paperilaskuna. 

Sovelluspalvelut mahdollistavat tarpeita vastaavan palvelun

Visma LTR on hyvin monipuolinen sähköinen työkalu, jonka voi räätälöidä täysin asiakasyrityksen tarpeita vastaaviksi. Tärkeimmät ja käytetyimmät palvelut siinä ovat yleisesti laskutus, myyntireskontra, sähköinen laskutus ja perintäliittymä Visma Duetto, maksut, ostoreskontra

Netvisor

Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy toimii Netvisor tilitoimistokumppanina. Netvisor on automatisoitu taloushallinto ja toiminnanohjaus, joka on toteutettu nykyaikaisesti kätevänä pilvipalveluna. Se on uusi tapa toimia, ja se yhdistää taloushallinnon prosessit asiakkaan omiin tarpeisiin yhden pilvipalvelun alla. Käytännössä se siis siirtää manuaalista työtä verkon pilvipalveluihin ja helpottaa näin kirjanpitoon ja tilitoimistopalveluihin liittyviä asioita huomattavasti. Netvisor onkin erittäin hyödyllinen työkalu.

Netvisor Tilitoimisto

Kysy lisää sähköisistä palveluista!

Ota Yhteyttä!

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

Visma LTR

Olemme räätälöineet liikkuville asiakkaillemme Visma LTR -palvelun. Sieltä löytyvät mm. palkkalaskelmat ja ostolaskujen sähköinen kierrätys. Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttääksesi palvelua. Tunnukset voit tilata kätevästi sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Kirjaudu Visma LTR-palveluun


Visma DCE


Visma DCE (Document Center Enterprise on ostolaskujen kierrätykseen suunniteltu ohjelma.

Kirjaudu Visma DCE-palveluun


Visma Expence

Visma Expence on sähköinen matkalaskuohjelma.

Kirjaudu Visma Expenceen