Taloushallinto Jyväskylä

Taloushallinnon asiantuntija Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy on yrittäjän tukena, oli yrityksesi kuinka iso tai pieni hyvänsä. Taloushallinnon sujuvuus on edellytys yhtiön toiminnan sujuvuudelle ja jatkuvuudelle. Riippuen yhtiömuodostasi ja toimialastasi, taloushallinto voi olla kimurantti sokkelo täynnä byrokratiaa. Jätä sen hallinta siis huoletta asiantuntijoille.

  • Hoidamme kokemuksella taloushallintosi riippumatta yhtiömuodostasi tai toimialastasi
  • Tarjoamme asiakkaillemme käyttöön kätevän sähköisen kirjanpidon palvelun, josta voit tarkkailla talouttasi
  • Pyrimme palveluillamme tehostamaan yritystoimintaasi: neuvomme aina mielellämme ja ilman ”kapulakieltä”

Asiantuntevaa taloushallintopalvelua

Kokonaisvaltainen taloushallinto sisältää kirjapidon, laskumerkinnät, sähköisen taloushallinnon, tilinpäätöksen ja tilintarkastuksen. Jotta tilitoimisto voi tarjota toimintaasi edesauttavan taloushallinnon palvelut parhaimmalla mahdollisella tavalla, on tilitoimiston oltava paitsi asiantuntija omalla alallaan myös kokenut toimialallasi. 

Kirjanpito

Taloushallintopalveluidemme yksi osa on kirjanpito. Kirjanpidolla tarkoitetaan kaikkien yrityksesi tositteiden keräystä ja järjestämistä. Huolehdimme tiedoistasi ja esitämme laskelmat yrityksesi taloudesta. Muistathan, että yrityksen kirjanpito on oltava kunnossa ja tallessa yrityksen perustamisesta asti. Siksi kannattaakin olla meihin heti perustamisvaiheessa yhteydessä.

Laskumerkinnät

Arvonlisäverolain 209 e §:n mukaan tietyt laskumerkinnät ovat pakollisia. Lista on sen verran pitkä, ettemme sitä tähän kuvaa, mutta voit käydä tutustumassa siihen esimerkiksi Yrittäjät.fi palvelussa. Kun jätät kaikki laskut ja laskutukset hoidettavaksemme, voit olla varma, että kaikki hoituu asianmukaisesti.

Sähköinen taloushallinto

Tarjoamme asiakkaillemme myös sähköisen taloushallinnon palveluita. Lue palvelusta lisää täältä.

Tilinpäätös ja tilintarkastus

Tilinpäätös selvittää yrityksesi varallisuusaseman ja tuloksen. Tilinpäätökseen kuuluvat tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja liitetiedot. Tilinpäätöstä sitovat lukuisat määräykset ja muotovaatimukset, jotka voivat vaihdella toimialasi ja yritysmuotosi mukaan. Myös aikarajat ovat hyvin tarkkoja, samoin mille tilikaudelle tulo tai meno on kirjattava. Tilinpäätös kannattaa tilata asiantuntevan tilitoimiston palveluna. Tilintarkastus puolestaan on osa yrityksen valvontajärjestelmää.

Veroneuvonta ja veroilmoitukset

Tiedätkö, mihin kaikkiin vähennyksiin yrityksesi on oikeutettu? Tiedätkö, kuinka ne tulee ilmoittaa? Tarjoamme veroneuvontaa muun muassa vähennyksiin ja muihin verotusasioihin liittyen. Taloushallinnon ammattilaisesi auttaa löytämään verotuksen viidakosta yrityksestäsi hyödyttävät vähennykset ja opastaa täyttämään vaaditut ilmoitukset. Voit myös jättää veroilmoituksen täytön kokonaan meille ja huolehdimme kaikesta! Jätä hommat ammattilaisille, silloin niin veroilmoitus kuin tilinpäätös hoituu hienosti ajallaan. Veroneuvonta ja taloushallinto hoituvat kauttamme sujuvasti.

Pyydä tarjous taloushallintopalveluista!

Ota Yhteyttä!

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme.