Sähköinen taloushallinto Jyväskylässä – Ota käyttöösi Netvisor

Ota yhteyttä ja tee arjesta helpompaa!

Sähköinen taloushallinto Jyväskylässä – Ota käyttöösi Netvisor

Ota yhteyttä ja tee arjesta helpompaa!

Sähköinen taloushallinto Jyväskylässä – Ota käyttöösi Netvisor

Ota yhteyttä ja tee arjesta helpompaa!

Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy tarjoaa asiakkailleen käyttöön huippulaadukkaan ja reaaliaikaisesti toimivan sähköisen taloushallinnon työkalun Netvisorin. Käytössämme ovat kaikki sen ohjelmistoratkaisut, kuten myyntilaskut, palkkakortit sekä ostolaskujen sähköinen kierrätys.


Vie taloushallintosi sähköiseen aikaan ja ota kanssamme käyttöön Netvisor. Voit hoitaa kätevästi yrityksesi monia menoja sähköisesti. Säästät aikaa ja vaivaa – ja voit keskittyä yrityksesi ydinosaamisalaan!

Hoida sähköisesti lukemattomia yrityksesi menoja

Netvisor on helppokäyttöinen järjestelmä, jota voit käyttää myös omalla puhelimellasi. Asiakkaanamme voit ottaa käyttöön kaikki sen ohjelmistoratkaisut, kuten myyntilaskut, palkkakortit sekä ostolaskujen sähköisen kierrätyksen. Palvelut voidaan koostaa yrityksesi tarpeen mukaan. 

Netvisorin avulla hoidat:

  • myynti- ja ostolaskut

  • asiatarkastuksen ja hyväksymisen

  • palkanlaskennan

  • matka- ja kululaskut ja muut maksut

  • viranomaisilmoitukset ja arkistoinnin

  • ja paljon muuta!

Tehosta taloushallintaasi ja säästä rahaa

Oletko ajatellut siirtää yrityksesi jo sähköisen taloushallinnan maailmaan? Sen avulla voit joustavasti organisoida yrityksesi toimintoja ja perustaa johtamisesi ajantasaiseen tietoon. Yritystoiminnastasi tulee virtaviivaista ja pystyt reagoimaan nopeasti esimerkiksi muuttuneisiin myyntilukuihin. Sähköisen taloushallinnon järjestelmään arkistoituvat lisäksi kätevästi erilaiset kuitit. Myös viranomaisilmoitukset sujuvat helpommin sähköisen taloushallinnon avulla.

Ota yhteyttä ja siirrä yrityksesi sähköisen taloushallinnon aikaan!

Reaaliaikainen kirjanpito mahdollistaa nopean reagoinnin

Sähköinen taloushallinto ei ole enää vain isojen yritysten salainen ase, vaan sen käyttö on mahdollista myös pienyrittäjälle, ja sitä käytetäänkin jo melko laajasti. Nyt voit seurata reaaliaikaisesta kirjanpidosta esimerkiksi tuottoja ja kuluja asiakas- tai tuotekohtaisesti. Reaaliaikainen kirjanpito onkin ennen kaikkea johtamisen väline, jonka avulla yrityksen johto voi poistaa nopeasti esimerkiksi tappiota tekevän tuotteen tai palvelun myynnistä tai järjestää kampanjan suositun palvelun ympärille.


Sähköinen taloushallinto tulee tehdä kokonaisuutena, jotta saat siitä eniten irti. Automatisoi laskutus, hoida laskujen kierrätys sähköisesti, tarkkaile ja hyväksy sähköinen maksuliikenne reaaliajassa ja paljon muuta. Säästät jo pelkästään laskujen käsittelykustannuksissa, kun siirrät laskutuksen sähköiseksi. Sähköisesti lähetetyt laskut ovat myös varmasti ajoissa perillä, ja kuitit jäävät turvallisesti talteen järjestelmään.

Säästät myös ympäristöä

Nykyaikainen asiakas ei enää arvosta paperilaskuja. Sähköinen lasku koetaan ympäristötekona: ole osa ekologista yhteiskuntaa ja luovu turhasta paperinkulutuksesta. Nykyasiakas arvostaa myös sähköisen laskutuksen helppoutta, kun lasku saapuu verkkopankkiin. 


Sähköisen laskutuksen hyödyt asiakkaasi näkökulmasta ovat toki alakohtaisia, ja pohdimme kanssasi tarkasti, onko toimialasi huomioon ottaen parasta siirtyä sähköiseen laskutukseen. Asiakkaasi niin halutessa tilitoimistomme hoitaa toki laskutuksen myös vanhaan malliin paperilaskuna.

Olemme Netvisor-tilitoimistokumppani

Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy toimii Netvisor-tilitoimistokumppanina. Netvisor on automatisoitu taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka on toteutettu nykyaikaisesti kätevänä pilvipalveluna. Se on uusi tapa toimia, ja se yhdistää taloushallinnon prosessit asiakkaan omiin tarpeisiin yhden pilvipalvelun avulla. Käytännössä se siis siirtää manuaalista työtä verkon pilvipalveluihin ja helpottaa näin kirjanpitoon ja tilitoimistopalveluihin liittyviä asioita huomattavasti. 


Netvisor onkin erittäin hyödyllinen työkalu, sillä tämän yhden järjestelmän avulla hoidat taloushallinnon, sähköisen kirjanpidon, palkanlaskennan sekä myynti- ja ostolaskutuksen. Netvisorin automaatio on suunniteltu helpottamaan asioiden hoitamista ja pystyt luomaan jopa 97 % tositteista automaattisesti. Yrityksiä on erilaisia ja erikokoisia, mutta Netvisor mukautuu jokaisen tarpeisiin. Ja palvelupakettia voi aina vaihtaa yrityksen tarpeiden muuttuessa. Netvisor ei suotta kutsu itseään älykkääksi taloushallinnon järjestelmäksi.