Kirjanpito Jyväskylässä osaavalta eri yritysmuotojen asiantuntijalta

Tutustu kirjanpidon palveluihin ja ota yhteyttä!

Kirjanpito Jyväskylässä osaavalta eri yritysmuotojen asiantuntijalta

Tutustu kirjanpidon palveluihin ja ota yhteyttä!

Kirjanpito Jyväskylässä osaavalta eri yritysmuotojen asiantuntijalta

Tutustu kirjanpidon palveluihin ja ota yhteyttä!

Parhaimmillaan kirjanpito on yritysasiakkaan liiketoiminnan edistämistä. Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy on jo vuodesta 2003 tarjonnut täsmällistä kirjanpitoa usean eri alan pienelle ja suurelle yrittäjälle. Hallitsemme myös useita eri yhtiömuotoja ja pidämme asiantuntemuksemme ajan tasalla.


Pystymme neuvomaan jokaisessa yrityksesi vaiheessa: perustamisesta sukupolvenvaihdokseen ja yrityksen lopettamiseen. Kaikki palvelut suunnitellaan asiakaskohtaisesti.

Kirjanpitäjä palvelee joustavasti ja asiantuntemuksella

Yrityksen kirjanpito sisältää tositteiden keräämisen ja järjestämisen, tositteiden tietojen rekisteröinnin määritetyn menetelmän mukaan ja tuloksena saadut laskelmat yrityksen taloudesta. Huolehdimme, että byrokratia on hoidettu ajallaan, asiantuntemuksella ja eduksesi. Kokeneina kirjanpitäjinä tiedostamme, että yrityksen kirjanpitopalveluiden merkitys on enemmän kuin vain papereiden pyörittely: olemme täällä tukemassa liiketoimintaasi. Neuvomme kaikissa yrityksesi vaiheissa, ja kirjanpitäjäsi pyrkii edistämään liiketoimintaasi.

Tietoa yrityksen johtamiseen ja kehittämiseen

Kirjanpitäjäsi tarjoaa tietoa, jota tarvitset yrityksesi johtamiseen. Yrityksen kirjanpito erittelee yrityksesi varat, tulot ja menot. Kirjanpitovelvollisuus on kaikilla yrityksillä, ja yrityksen johto on vastuussa sen järjestämisestä. 


Kaikki liiketapahtumia kuvaava ja koskeva aineisto on säilytettävä yrityksen perustamisesta lähtien. Siksi onkin tärkeää, että otat kirjanpitäjän osaksi toimintaa heti yrityksesi alkutaipaleella. Kirjanpitoaineisto, joka yritykselläsi on oltava alusta asti, sisältää tiedot asioinnista toisten yritysten, asiakkaiden, toimittajien, pankkien, vakuutusyhtiöiden ja viranomaisten kanssa. 


Jos et ole käyttänyt kirjanpitäjän palveluita ja epäilet, että kaikki kirjanpito ei ole kohdallaan, ota meihin heti yhteyttä. Katsomme, mitä voimme tehdä yrityksesi hyväksi.

Sähköinen kirjanpito tekee aineiston käsittelyn helpoksi: Netvisor-palvelua voit käyttää myös puhelimella

Sähköinen kirjanpito helpottaa ja nopeuttaa kirjanpitäjän ja yrittäjän välistä viestintää. Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy tarjoaa asiakkailleen käyttöön sähköisen Netvisor-palvelun, josta löytyvät palkkalaskemat, ostolaskujen sähköinen kierrätys ja muu yrityksesi kirjanpito. 


Voit helposti tutkia yrityksesi tietoja ja nauttia nopeasta, helposta ja yksinkertaisesta kirjanpidosta! Räätälöimme Netvisorin kirjanpidon palvelut jokaiselle asiakkaallemme parhaiten sopivaksi. Kirjanpitotoimistona haluammekin tarjota vain parasta, joustavaa ja yksilöllistä palvelua!

Tutustu myös palkanlaskentapalveluihin