Taloushallinnan ohjelmistot:

Netvisor-taloushallinto-ohjelma

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallintoon. Saat kauttamme Netvisorin taloushallinto-ohjelman, Netvisor-asiantuntijat ja integraatio-osaamisen sekä tarvitsemasi tukipalvelut.

 

Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy on nyt Netvisor Partner Premium Plus -tilitoimisto.

Ota yhteyttä ja tee arjesta helpompaa!

Seuraa, raportoi ja analysoi

Netvisor on helppokäyttöinen järjestelmä, jota voit käyttää myös omalla puhelimellasi. Asiakkaanamme voit ottaa käyttöön kaikki sen ohjelmistoratkaisut, kuten myyntilaskut, palkkakortit sekä ostolaskujen sähköisen kierrätyksen. Palvelut voidaan koostaa yrityksesi tarpeen mukaan. 

Netvisorin avulla hoidat:

 • myynti- ja ostolaskut

 • asiatarkastuksen ja hyväksymisen

 • palkanlaskennan

 • matka- ja kululaskut ja muut maksut

 • viranomaisilmoitukset ja arkistoinnin

 • valmis pankkiyhteys, et tarvitse erillistä maksujärjestelmää

 • ja paljon muuta!

Talouden raportoinnin lisäksi Netvisor toimii saumattomasti CoZone Discoverin taloushallinnon dashboard-ratkaisun sekä Navitan budjetointi- ja ennustejärjestelmän kanssa. Nosta myös analytiikkasi aivan uudelle tasolle.

Miksi valita Netvisor?

selaimella ja applikaatiolla -kuvake

Selaimella ja applikaatiolla

Koneella toimiessasi voit käyttää Netvisoria kätevästi selaimessa. Päivityksiä ei tarvita, sillä pilvessä toimiva ohjelma on aina ohjelman uusin versio. Liikkeellä ollessasi voit puolestasi hoitaa samat asiat kätevästi mobiiliapplikaation kautta.

reaaliaikainen seuraaminen -kuvake

Reaaliaikainen seuraaminen

Kun käytössäsi on aina ajankohtainen data, voit tehdä fiksuja päätöksiä. Netvisor tarjoaa kaikki yrityksellesi tärkeät luvut aina reaaliajassa. Voit muokata oman näkymäsi niin, että näet kaikki sinulle tärkeimmät luvut heti etusivulla.

jaetut tiedot -kuvake

Jaetut tiedot käyttäjien kesken

Netvisorissa voit helposti jakaa tärkeää tietoa reaaliajassa eri käyttäjien kesken. Työntekijät voivat esimerkiksi syöttää kuittien tiedot sekä hyväksyä ostolaskut suoraan, jonka jälkeen ne siirtyvät kirjanpidon puolelle.

Netvisor vuodeksi ilman kuukausimaksua

Kampanjassa kuluvana vuonna kaupparekisteriin rekisteröityneet yritykset saavat Netvisorin Professional-paketin käyttöönsä vuodeksi ilman kuukausi- ja avausmaksua. Kampanja koskee ainoastaan Professional-pakettia ja uusia Netvisoriin avattavia yrityksiä. Myös tilitoimiston asiakas voi hyödyntää kampanjaedun, joten voit tarjota edun myös omille asiakkaillesi. Alennus tulee voimaan automaattisesti perustamisvuoden mukaan.

 

Kampanja on voimassa vuonna 2023!


Palvelun kuukausilaskutus käynnistyy 12 kuukauden jälkeen.

Olemme Netvisor Premium Partner -tilitoimisto

On tärkeää, että tilitoimistosi osaa hyödyntää valitsemaasi taloushallinnon järjestelmää mahdollisimman tehokkaasti ja tarjota neuvoa ongelmatilanteissa tai kun kasvun myötä tarvitaan uudenlaisia ominaisuuksia. Jyväskylän Tilitoimistopalvelut Oy:n on Netvisorin Premium Partner. Se tarkoittaa, että asiantuntijamme ovat koulutettuja ja sertifioituja Netvisor-osaajia. Sertifiointi tarkoittaa asiantuntijan suorittaman kokeen läpäisemistä.

Kirjaudu Netvisoriin

A-Visor – Taksiyrittäjien sähköistä taloushallintoa

A-Visor on suunniteltu helpottamaan erityisesti taksiyrittäjien arkea. Se tarjoaa täysin sähköisen taloushallinnon palvelun.

 

A-Visor koostuu:

 • Taksamittarirajapinnasta

 • Mitax

 • Semel

 • Mobisoft (Sunit yms.)

A-Visorin avulla siirrät ajovuorotiedot automaattisesti taksamittarilta suoraan kirjanpitoon ja laskutukseen sekä vuorokohtaiset ansiot palkanlaskentaan. Tämä mahdollistaa erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon tilitoimistopalveluille. Kirjanpitoon käytetty aika puolittuu mittarirajapinnan automatisoidulla datan siirrolla, perinteiseen tapaan verrattuna.

Mittarirajapinnan automatisoitu datan siirto tuo lisäarvoa taksiyrittäjälle sähköisen kirjanpidon ohella.


Mittarirajapinnan automatisoitu datan siirto tuo lisäarvoa taksiyrittäjälle sähköisen kirjanpidon ohella. Vuorojen syöttäminen on mahdollista manuaalisesti myös silloin, kun saatavilla ei ole sähköistä rajapintaa.

Integraatiot

 

IntegraatiotNetvisoriinNetvisorista
KirjanpitoaineistoAsiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Kirjautumissivu A-visor

Fennoa – kotimainen sähköinen talousjärjestelmä

Fennoan digitaalinen taloushallinto-ohjelma on helppokäyttöinen ja täysin suomalainen järjestelmä pk-yritysten tarpeisiin. Fennoa mahdollistaa sähköisen taloushallinnon, laskutuksen ja viranomaisraportoinnin sekä budjetoinnin ja käyttöomaisuuden kirjanpidon. Fennoa-ohjelma integroituu suoraan pankkiisi, joten erillisiä maksuohjelmia ei tarvita. Kirjautuminen Fennoaan tapahtuu suoraan verkkosivuston kautta, joten ohjelman asentaminen tai päivitysten lataaminen ei ole tarpeen.

 

Fennoa tarjoaa muun muassa:

 • 2FA-kirjautumisen

 • Helppokäyttöisen myyntilaskutuksen sekä asiakas- ja tuoterekisterin

 • Ostolaskujen sähköisen käsittelyn ja automatisoinnin

 • Mobiilitoiminnot kuittien ja asiakirjojen lähettämiseen

 • XML- ja CSV-rajapintaintegraatiot

Fennoa-ohjelmassa useat toiminnot ovat automatisoituja joko kokonaan tai osittain. Tämä nopeuttaa työskentelyä sekä vähentää mahdollisten virheiden määrää.

Kirjaudu Fennoaan